Fül-Orr Gégészet

Fül-orr-gégészeti problémákkal küzd? Ne hagyja, hogy befolyásolja mindennapjait!

Legyen szó fülfájásról, orrdugulásról, vagy halláscsökkenésről, az időben történő vizsgálat segíthet. Jelentkezzen, ha gyakoriak a panaszok vagy hirtelen jelentkeznek, és ne halogassa, ha a probléma tartósan fennáll! Ellátásunkat gyermekek is igénybe vehetik, már 4-5 éves kortól fogadjuk a legkisebb pácienseket.

A kezelés általában két lépésből áll: diagnózis és terápia. A vizsgálat során alaposan megvizsgáljuk a panaszokat, és szükség esetén különböző vizsgálatokat is végzünk, mint például endoszkópos vizsgálatok vagy hallásvizsgálat. Ezután megbeszéljük a kezelési lehetőségeket, amelyek közé tartozhat gyógyszeres terápia, fül- vagy orrplasztika, esetleg műtéti beavatkozás.

Fontos, hogy minden esetben egyénre szabott megoldást kínálunk, és a kezelés során folyamatosan nyomon követjük a páciens állapotát. Ha úgy érzi, hogy fül-orr-gégészeti problémái vannak, ne habozzon, jelentkezzen vizsgálatra, és bízza magát szakértő orvosainkra!

Fül-Orr-Gégészeti árlista

Teljes körű fül-orr-gégészeti vizsgálat és kezelés

30 000 Ft

30 perc

Kontroll (1 hónapon belül)

15 000 Ft

30 perc

Dr. Branovics Judit

fül-orr-gégész szakorvos

Dr. Branovics Judit vagyok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Szakmai pályafutásom alapjait a neves Semmelweis Egyetemen szereztem, ahol 1986-ban végeztem. Fül-orr-gégészeti szakvizsgámat 1990-ben, aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgámat 1994-ben szereztem meg.

A mai rohanó világban és városi életmódban sajnos egyre több ember küzd felső légúti problémákkal, mint például fülfájás, orrdugulás, különböző allergiás és felső léguti panaszok, vagy hallásproblémák.

Ezek a tünetek és panaszok gyakran akutan jelentkeznek, és tudom, milyen nehéz lehet gyors és hatékony ellátást találni. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy betegeim számára elérhető és megközelíthető orvosi ellátást nyújtsak. Szakmai gyakorlatom során különös figyelmet fordítok arra, hogy a legmodernebb diagnosztikai és terápiás módszereket alkalmazva, egyéni szükségleteket figyelembe véve nyújtsa segítséget.

Büszke vagyok arra, hogy nem csak felnőttek, hanem 3 év feletti gyermekek ellátásban is széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Az évek során számos betegem visszajelzése bizonyította, hogy odafigyelő, empatikus hozzáállásom és szakértelmem hozzájárult állapotuk javulásához. Hiszem, hogy az orvostudomány nem csak a testi, hanem a lelki jólét elérésében is kulcsszerepet játszik. Ha Ön vagy családtagja felsőlégúti panaszokkal, fülfájással, halláscsökkenéssel vagy bármely fül-orr-gégészeti problémával küzd, forduljon hozzám bizalommal. Elkötelezetten dolgozom azon, hogy minden betegem a lehető legjobb ellátásban részesüljön.
Várom, hogy személyesen is segíthessek Önnek vagy szeretteinek visszanyerni az életminőséget és a harmóniát.

Bővebben +

Rendelési idő:

Csütörtök: 17:00 – 20:00

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

A fül-orr-gégészeti problémák sokféle tünetet okozhatnak, a leggyakoribbak a következők:

Fülfájás

A fülfájás lehet enyhe vagy heves, és lehet tartós vagy időszakos. Ez gyakran fülgyulladás vagy más fülprobléma jele lehet.

Vélemények

Akik már jártak nálunk

Tekintse meg néhány páciensünk véleményét.

Mire kitöltöttem a papírt, már hívtak is, szinte azonnal sorra kerületem. Branovics doktornő nagyon kedves és alapos volt, érezhető a hatalmas tapasztalata. Csak ajánlani tudom.

Julcsi

Tiszta rendes váró, kedves recisek, szinte azonnal sorra is kerültem, miután kitöltöttem a papírokat.

Julcsi

A végtelen kedvesség, udvarias személyzet. A recepciós is udvarias volt. Tiszta a rendelő a váró! Az asszisztens nagyon kedves mosolygós volt!

Renáta

A közelben dolgozom és a Rendelő más szolgáltatásait is igénybe szoktam venni. A Recepciós kislányok mindig nagyon aranyosak és segítőkészek.

Margó

A váróba belépve egy nagyon nyugodt és kellemes légkör fogadott a recepciós hölgyeknek köszönhetően. A tisztaságra kiemelten odafigyeltek.

Tibor

A rendelőbe belépve azonnal megnyugtató és segítőkész atmoszféra várt. A recepción dolgozók udvariasak és kedvesek voltak, össze sem hasonlítható az állami ellátással!

Sándor

Mindenki nagyon kedves és előzékeny, makulátlan tisztaság, világos, hangulatos hely.

Judit

Már az épületbe belépve kellemes légkör fogadott, a recepciósok nagyon segítőkészek és vidámak.

Ernő

A rendelő nagyon hangulatos, mindenki kedvesen segített. Kivételesen tiszta és rendezett a környezet, kevés ilyen hely van Budapesten.

Judit

Jelentkezzen be hozzánk!

Válasszon minket személyre szabott orvosi ellátásért! Modern technológiánk, kényelmes környezetünk és magas színvonalú szolgáltatásaink garantálják a gyors és biztonságos gyógyulást.